Sharp LC-40LE700E
Sharp - 102 cm - DVB-T tuner - 1920 x 1080 - 16 : 9 - Full HD
Základní rozdíly oproti modelu Sharp LE600: 100Hz technologie zpracování obrazu pro vysokou rychlost odezvy pro pohyblivé scény USB vstup (MP3, JPEG) Velmi vysoký kontrast Díky...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze Sharp LC-40LE700E
Přidáno: 15. března 2010
Přidáno: 12. března 2010
pro Valdesona
Pro Valades Valdeson:Průměrný zvuk mají všechny dnešní LCD/PDP TV a to si piš, že i horší než tento Sharp. Žádná dnešní TV také nestartuje "rychle". Jestli chceš rychlý start, zapni si tuto funkci v menu, ale pak počítej, že ti "vypnutá" bude "žrát" cca 30W. "Običejny TV signal" neznám, ale jestli je to obyčejný analog, tak ten je nic moc na čemkoliv. Ohledně automatické hlasitosti (i dalších věcí) si nainstaluj aktuální software. To je snad logické, že pokud ti jde zvuk přes externí zdroj, že tento nejde "ladit" v TV? :-) Nalaď si ten zdroj, jak chceš přímo v něm nebo do něj strč sluchátka a nechtěj aby to uměla televize.
Přidáno: 12. března 2010 (naposledy upraveno 12. března 2010)
Přidáno: 8. března 2010
Valdes Valdeson
Nedoporučuju!Určité jsou lepší televize na trhu.Pro:
- Spotřeba v maximu odpovídá deklarováne.Výborný, jasný a kontrastní obraz při příjmu v HD kvalitě.Nic moc pro običejny TV signal!Spotřeba (já 48-50W).Detailní ostrý obraz(u HD vysílány).
Proti:
- Mizerný zvuk.Musel jsem koupit dodatečny reproduktory 2.1.Pomalý start 12-15 sec.Nic moc pro običejny TV signal!Nastavím automatická hlasitost v pozice ZAPnut.Po vypnuti televize tato funkce je znovu v pozice VIPnute!Při použití sluhatka a vystup do zesilovače se ne dá ladit nišky,víšky,bass a balans.nechci věřit že to je NEJ z NEJ TV.Jsem docela sklamán.A to vše za vic než 26 000 kč!
Přidáno: 8. března 2010
Patrik Kallus
Mohl jsem si produkt detailně prohlédnout, vyzkoušet a samozřejmě porovnat s jinými, protože jsem prodejce elektroniky.Pokud bych se měl rozhodnout mezi tímto a jinými televizory, ať již plazmovými nebo LCD od třeba v ČR "profláknutějších" výrobců a v podobné cenové hladině, přehlédl bych snad i poněkud vyšší cenu tohoto produktu a pravděpodobně se rozhodl pro něj.
Pro:
- Výborný, jasný a kontrastní obraz při příjmu v HD kvalitě a blue-ray, vylepšené technologie LCD panelu
- Atraktivní a přitom konzervativní design
- Spotřeba v maximu odpovídá parametrům
- Centrální vypínač
- Made in Japan
- Kéž by v ČR běžná MOC nepřesahovala 25000,- Kč
Přidáno: 22. února 2010 (naposledy upraveno 25. února 2010)
kypiz
Přidáno: 13. února 2010 (naposledy upraveno 13. února 2010)
Aleš Gebauer
Bezkonkurenčí zobrazovací panel X Gen. Televize je vyrobena v Japonsku. Výborný přijmací tuner. Přirozené barvy. Ostrý obraz při pohybu. Produkt doporučuji. Měl jsem tu čest vidět a seznámit se z Led konkurenty všech značek na našem trhu.Pro:
- Nejlepší Led televize na trhu.
Přidáno: 30. ledna 2010
Filipio
Přidáno: 28. ledna 2010
Pro vážný konkurent LED LCD TV od Philipsu. Aby byl doma klid, vyhraje Philps. K němu má naše domácnost blíže, ale na Sharp budu sledovat.Pro:
- Velmi nízká spotřeba.
- Kvalitně zvládnuté LED podsvícení.
- Detailní ostrý obraz.
- Made in Japan.
Proti:
- Doma nemám od Sharpu nic a související techniku budu mít taky od jiných, čímž se někdy nedají využít všechny funkcionality.
Přidáno: 18. ledna 2010
Hlavní důvod jsem kladl na spotřebu a kvalitu obrazu.Sharp mě v tomto ohledu nesklamal.
Přijemná je prodloužená tříletá záruka.
Tento produkt bych doporučíl i ostatním.
Pro:
- Po dlouhém a důkladném vyběru absolutní spokojenost.
- Obrazově špička perfektní kontrast černá je černa.
- Sledování pořadú HD kvalittě paráda.
- Vsoučasné dobé LC s jednou nejnižší spotřebou na trhu.
Přidáno: 11. ledna 2010
V. Škoula
Ano, můžu potvrdit, je to bomba. Perfektní obraz, vynikající design, jednoduché ovládání. Po prvém zapnutí vše proběhlo automaticky a skoro samo. Původně jsem šetřil peníze na LCD LED od Samsungu, pak jsem přemýšlel o LCD LED od Sony, a nakonec jsem koupil Sharp. Podle mne je momentálně nejlepší volba. Všem doporučujiPro:
- Super kvalita obrazu na malou anténu na balkoně (Praha 9)
- Jednoduché ovládání
- 3 roky plná záruka a případné opravy doma - po registraci Premium services Home Repair
- Nejnižší inzerovaná spotřeba
- Vyrobeno v Japonsku
- Zatím nevím
Přidáno: 13. prosince 2009
Khaled
Přidáno: 18. listopadu 2009
Vlastním již jeden televizor této značky úhlopříčky 37 palců, jsem s ním naprosto spokojený a mám jej již 2. rok.Tento je ještě o generaci vývoje dále. Výrobky této firmy jsou marketingy obchodních elektrodomů neoprávněně opomíjeny.S naprosto klidným svědomím mohu všem nejen tento model ale i ostatní modely od této firmy doporučit.
Pro:
- Téměř jediná japonská značka opravdu vyráběná Japonci a z toho vyplývající kvalita přístroje. Jde o LCD televizor s LED podsvícením a 100 Hz technologií, takže je plně srovnatelný s televizory plazmovými. Oproti nim má výhodu neuvěřitelně malé spotřeby( kolem 75 Watt). Obraz je naprosto klidný, průzračný, barvy jsou jasné, živé a černá barva zde je opravdu černá (neviděl jsem u jiného televizoru).
Proti:
- Zatím je dodáván pouze v černém provedení, určitě by slušela i stříbrná
Zobrazuji 1 - 13 ze 13 recenzí
Můžete koupit ve 11 slovenských obchodech: Sharp LC-40LE700E