Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Samsung UE40B6000

Samsung - 102 cm - DVB-T tuner - 1920 x 1080 - 16 : 9 - Full HD

Může existovat jen jeden nejtenčí, nejelegantnější televizor s nejčistším obrazem. Přirozeně je to SAMSUNG LED 6000. Je neuvěřitelně tenký a navržený jako jednolitý dokonalý...více »

Hodnoťte produkt:

Ceny od: 24 799 Kč vč. DPH

Recenze Samsung UE40B6000

Přidáno: 13. března 2010

dalibor brno

dalibor brno

jsem spokojen

Pro:

• obrazová kvalita
  • kontrast
  • vybavení
  • tenké provedení ( to má ale smysl jen pro ty ci si pověsí TV místo obrazu jinak je stojan tak široký ž eto nemá význam )

Proti:

• neví po měsíci používání jsem na nic nenarazil
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 11. března 2010 (naposledy upraveno 11. března 2010)

Jaroslava

GSMTelefony.cz

Jsem ráda , že jsem si televizi koupila , ale současně jsem musela oželit poslechově nádherné stereo , na které jsem byla skoro 2 roky zvyklá u LCD televize Sony - 82 cm a které mi docela chybí .
Ale tato velikost obrazovky už se mi zdála do našeho bytu malá ., a proto jsme se rozhodli zakoupit větší a televizi Sony darovat dceři .

Pro:

• Celkový vzhled celé televize Samsung i s podstavcem - bezkonkurenční jednička na současném trhu ze všech značek kvalitních televizorů. .
  • Dá se koukat i z malé vzdálenosti , malá spotřeba el.energie .
  • Nenáročná údržba co se týče čistoty ,
  • Od Nového roku i přijatelnější cena v obchodech

Proti:

• Trochu horší zvuk i barvy proti naší původní LCD televizi Sony - 82 cm - musí si každý vyzkoušet a vychytat , co mu více vyhovuje .Stereo není ještě tak dobré , jak by mělo za tyhle docela velké peníze být .
  • Ano (1)

Přidáno: 6. března 2010

Jindra

Jindra

Samsung zaplavuje různá fóra na netu příspěvky o rádoby spokojených uživatelů a dělá si tak "reklamu" zdarma.

Pro:

• Nic

Proti:

• Nekvalita, neserióznost výrobce. 2 měsíce po záruce mi Samsung sdělil, že jejich TV je neopravitelná, že je to na vyhození, že už nemají náhradní díly. Cena nové 30.000,-Kč a po 2 letech to má jít do popelnice? Bohužel, zákon jim po záruce nenařizuje nic, ale jejich "značka", "prestiž", "solidnost", potřeba dobrého jména atd., to vše je Samsungu ukradené. Shrábnout na začátku prachy a nazdar.

Přidáno: 5. února 2010

kokoszrout

kokoszrout

Rozhodoval jsem se mezi touto a neopdp plazmou od Panasonicu a nakonec vyhrála plazma, která neměla žádné neduhy a obraz mi připadal měkčí, příjemnější pro oko a za lepší cenu.

Pro:

• -moderní vzhled
  • -kvalitní obraz
  • -možnosti připojení
  • -spotřeba

Proti:

• -na černém pozadí jsou pozorovatelné dvě podsvětlovací trubice (LED podsvícení je jen na okraji)
  • -do video signálu z AV se vměšuje signál z tuneru,viditelné hlavně na tmavém pozadí
  • -tmavší scény ztrácejí na kontrastu a jdou celkově do šeda
  • Ano (11)

Přidáno: 1. února 2010

pokročilý

anci05

Je opravdu perfektní do bytu je to jako třešínka na dortu. Kamarád si na ní vzal půjčku a říká že to stojí za to. Má opravdu perfektní obraz vypadá dokonale. Když si k tomu připojíte X-box tak to opravdu stojí za to. Lepší než v kině. Mohu jen doporučit.

Pro:

• vzhled
  • kvalita
  • jednoduchost
  • mnoho funkcí
  • velice elegantní
  • prostě dokonalá

• cena
  • Ano (5)
  • Ne (2)

Přidáno: 1. února 2010

B. Vybíral

GSMTelefony.cz

Doporučuji každému, kdo chce kvalitní obraz a zvuk.

Pro:

• Perfektní televizor.
  • Oceňuji zvlášť možnost dokonalého individuální ho nastavení obrazu a zejména zvuku.
  • Přiznám se, že Korejci mě velmi překvapili.

• Nemám žádnou námitku.

Přidáno: 25. ledna 2010

L. Pecháčková

mohu jen doporučit

Pro:

• Tento televizor má perfektní obraz
  • velice dobré a snadné ovládání
  • sám se zapne na Vámi zvolený tel. program
  • má nízkou spotřebu

Proti:

• sportovní přenosy jsou v rychlých akcích trošku rozmazanější
  • Ano (11)

Přidáno: 23. ledna 2010

LevnéElektro.com

dobrá značka,pěkný vzhled,dobré vlastnosti výrobku.
  • Ne (5)

Přidáno: 5. ledna 2010 (naposledy upraveno 5. ledna 2010)

vstocek

vstocek

Velké překvapení,již po vybalení, ultra tenký display,intuitivni ovládání.
Snad jen nemá připojení SCART,takže starší DVD,satelity atd se SCART přípojkou,mají možnost propojení s přístrojem pouze dodanou SCART redukcí.
Manual v Češtině a přípojení na 230V klasické evropské
Věřím,že tato TV, určitě každého potěší....

Pro:

• -Super design a materiály
  • -Brilantně čistý obraz,zvláště v digitálu,nebo přes satelit a to jsem ještě nesledoval v HD rozlišení.
  • -Vysoký kontrast,černá je černá
  • -Čistý zvuk
  • -Možnost přehrávání fotografií,přes USB-fleška
  • -Přehledné menu
  • -a spousta dalších výhod

Proti:

• -nic,prostě maximálka,jen aby vydržela...
  • Ano (10)

Přidáno: 27. prosince 2009

Čenda

GSMTelefony.cz

Vynikající TV ve všech směrech,kde výše popsané nedostatky -absence !!!! "redukce" na "Americkou"zástrčku,nebo spíše rovnou "český"napájecí kabel-dle ČSN a dá se říci i psaného návodu k obsluze je
nepochopitelný a asi i neomluvitelný.....!
Doufejme,že obchod z těchto zde prezentovaných nedostatků vyvodí patřičné,účinné, opatření.
Dal jsem hodnocení 5 hvězdiček,vynikající...i když za ten kabel a návod....půl hvězdy dolů..vynikající s mínus!!!!!.

Pro:

• TV Samsung UE40B 6000
  • Perfektní vzhled, LCD obrazovka podsvícená led,100Hz, ,velikost úhlopříčky 40"/102cm/,vynikající brilantní obraz,kde černá je skutečně černá,plně Full- HD kvalitě/1920x1080bodů/!
  • Zpracování dig.signálu v DVB-T,DVB-C (MPEG2,MPEG-3,MPEG4),a ze Satelitu Astra A3,prostřednictvím satelitního přijímače (v tomto konkrétním případě Ferguson Ariva200-MPEG-2,MPEG-4,příjem HD kanálů)-vynikající.
  • Velký počet přípojných míst (IN,OUT) včetně několika vstupů /4vstupy/-HDMI,též USB port.Také DO- ovladač pro tento TV je svým zpracováním vynikající,včetně možnosti jeho "nastavení".
  • Možnost pootočení TV ve svém stojanu-"noze"o 20st.+ -, je OK.
  • Ve vysokém rozlišení HD tohoto TV,neplatí pravidlo o odstupu od obrazovky s ohledem na velikost obrazovky,naopak být blíže k obrazovce je cela v pořádku,pro sledování detailů.
  • Tedy po úvaze nad techn.parametry tohoto TV,možnost vidět obraz na tomto TV předem,tedy in natura, mě vedli k tomu,že jsem jej na inter.obchodu objednal a zakoupil.Jeho objednání včetně dopravy/PPL/ proběhlo bez problémů/,ale i zde by se dalo něco vytknout,např.chybně předané tel.číslo dopravci-řidiči dopravujícího zásilku a následné nemožnosti jeho tel.výzvy před přijetím na adresu,což je jistě žádoucí,obzvlášť večer/.
  • Očekávání bylo plně splněno(až na pár nedostatků-viz níže)-celkový dojem z TV Samsung,řada 6000-vynikající.

Proti:

• Samozřejmě i drobné nedostatky se našly a to okamžitě po rozbalení.
  • Nepřítomnost psaného návodu pro obsluhu TV,kde ji nahrazuje návod na CD disku /byl volně zasunut na boku přepravní krabice a hrozilo jeho vypadnutí/ a nepřítomnost napájecího kabelu-šňůry se zástrčkou dle ČSN ,neboť "Americká "zástrčka/3 hroty/,bez redukce na naší zásuvku je o ničem-je předmětem reklamace na obchod.Tedy po rozbalení(např.pod vánočním stromečkem) si můžete o zprovoznění ještě ten večer, jenom nechat zdát,což je pořádný trapas /ne každý má PC ,tiskárnu k získání návodu,a o napájecí šňůře ani nemluvě (zbastlovat amatersky připojení k síti,může být i životu nebezpečné-ale jde to......!( ono jde téměř vše,ale musí se chtít..hi). Dále zde chyběl po rozbalení "mini" ovladač,který má být vedle velkého DO součástí dodávky-je předmětem reklamace v obchodě.
  • Takže zdánlivé maličkosti se mohou u tohoto jistě vynikajícího výrobku spotřební elektroniky stát v dané chvíli noční chmurou -zklamáním...
  • Ano (30)

Přidáno: 26. prosince 2009

Tomas

Tomas

mesic jsem se rozhodoval mezi Samsung LED 6000 a touto televizi Panasonic TX-P42G15E. Obe jesem mel pujcene z prodejny, kazdou na tyden. nakonec jsem si je doma srovnal vedle sebe, pustil stejny program a:
-Samsung LED je daleko krasnejsi a ma jasnejsi obraz. Grafika menu je o deset let pred panasonicem. To vsak plati jen do okamziku, nez budete sledovat sport. V ten moment je vam cela krasa k nicemu, a jednoznacne uvidite ten znacny rozdil. Ve prospech plazmy. Takze jsem koupil plazmu

Pro:

• design-dle meho je to nejkrasnejsi televize na trhu
  • grafika menu
  • tenka televize

Proti:

• kvalita obrazu pri sportovnich prenosech
  • slabsi ozvuceni
  • Ano (20)
  • Ne (1)

Přidáno: 23. prosince 2009

Jaroslav Plot

LevnéElektro.com

Vynikající TV v porovnání ostatních značek bezkonkurenční cena,vynikající parametry,mohu pouze doporučit.Pozor na nepoškozenost při dopravě.

Pro:

• Obraz,kvalita,provedení,cena.

• Nic proti.
  • Ano (5)

Přidáno: 11. prosince 2009

Doporučuji koupit

Pro:

• Výborný obraz a malá spotřeba.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (7)
  • Ne (5)

Přidáno: 29. listopadu 2009

Luboš

Luboš

televizní přístroj hodnotím tak 83%

Pro:

• vzhled ,ovládání ,ostrost obrazu

Proti:

• zvuk není sladěn ,proniká šum ze zvuku ,mohla by být i jiná barva než černá ,cena
  • Ano (10)
  • Ne (4)

Přidáno: 25. listopadu 2009 (naposledy upraveno 25. listopadu 2009)

Miloš Růža

velmi dobrý produkt

Pro:

• -nová technologie
  • -jedinečný obraz
  • -snadné ovládání
  • televizor mi byl doporučen v autorizovaném servisu
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (6)
  • Ne (13)

Přidáno: 9. listopadu 2009

GSMTelefony.cz

myslím si, že se mi nepodařilo úplně doladit, takže plně nevyužívám jeho přednost. Možná je to kvalitou přenosu signálu. Budu se muset s někým poradit.
Určitě bych televizor doporučila do menších bytů,i na menší vzdálenost má velmi jasný obraz.

Pro:

• Televizor mne zaujal kvalitou obrazu v jiné prodejně. Jeho cena však přesahovala mé možnosti.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (9)
  • Ne (7)

Přidáno: 4. listopadu 2009

to je fuck

to je fuck

Pro: ANTIJOUDA
Chyba tam není. I televizor LEXXB650 umí MKV z hadru přez USB. Osobně odzkoušeno
  • Ano (2)
  • Ne (9)

Přidáno: 3. listopadu 2009

Ševčík Juraj

GSMTelefony.cz

jedná se o druhý TV značka samsung
super
výborně
doporučil
pro výše uvedené
není na co si dávat pozor.

Pro:

• zatím jsem nadšen,kvalita obrazu,zvuku,ovládání jednoduché a pohodlné
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (16)
  • Ne (2)

Přidáno: 1. října 2009

Test HD LCD televizorů s vysokým rozlišením 42“

Výhody: vynikající obraz, velmi tenký profil, komfortní ovládání Nevýhody: mimo akci (-8000 Kč) vysoká cena Celá recenze na www.itest.cz
  • Ano (19)

Přidáno: 27. srpna 2009

Anonym

i lcd od panasonic bude lepší pro lepší elektroniku a zpracování
obrazu

Pro:

• není co

• samsung
  • pozorovací úhel
  • Ano (9)
  • Ne (65)

Přidáno: 20. srpna 2009 (naposledy upraveno 20. srpna 2009)

Alois

Alois

Nemohu souhlasit se závěry předcozího hodnotitele,zřejmě si pisatel nic nepřečetl o nové použité technologii edge led.

Pro:

• Úsporná +kvalita obrazu.

• Nic
  • Ano (28)

Přidáno: 6. srpna 2009

AntiJouda

AntiJouda

V redchozi recenzi je chyba. MKV umi LED televize az od rady 7000 a neled od rady 650!!!

Pro:

• matna obrazovka (vyssi rady ji maji lesklejsi)

• neumi MKV
  • Ano (19)
  • Ne (10)

Přidáno: 15. května 2009

Jouda

Jouda

Je prodávána jako LED televize, ale vlastní podsvícení je realizováno LED diodami kolem obrazovky v rámu a pak se rozvadí pod panel. Není to tedy stejná technologie jako u řady 9. Kontrast je tedy někde na půl cestě mezi klasickým podsvícením pomocí trubic a "pravým" podsvícením s možností zhasínání jednotlivých diod.

Pro:

• tenká
  • úsporná díky LED
  • MKV

• "klamání" s LED podsvícením
  • cena