Mohu pouze doporučit, TV zcela naplnila mé očekávání. Do 11tis podle mne lepší TV neseženete. Pokud by někomu chyběl přístup na Twitter, Facebook, Youtube, tak doporučuji model o UE32D5500 který je cca 1000Kč dražší. Zobrazit celou recenzi
průměr z 344 hodnocení
56% | (192) | |
18% | (62) | |
10% | (33) | |
5% | (16) | |
12% | (40) |
Domníval jsem se, že televizory Samsung jsou na mnohem vyšší úrovni i v nižší cenové kategorii. Rozhodně tento televizor nedoporučuji. A pokud zvažujete nákup dražšího televizoru Samsung, a díváte se často na filmy s českými podtitulky z USB nebo po LAN, doporučuji se podívat na diskusní fóra o těch... Zobrazit celou recenzi
Jan Nowak
Přidáno: včera, 09:43
Koupil jsem si TV jiné značky ale ten jsem vrátil a koupil tento, protože na předchozí TV nešly naladit všechny programy UPC a to ani ručně, obraz byl s modrým nádechem a na světlých pohybujících se plochách se vytvářely svislé tmavé pruhy. Tento sice neumí nahrávat, ale netrpí uvedenými neduhy. Ještě bych chtěl dodat, že TV má 100Hz rozklad. Někdy býváá mylně uvedeno 50Hz. Doufejme, že nástupci této TV budou stejně kvalitní.
| Viditelnost za denního světla: | Výborná |
| Nastavení parametrů: | Jednoduché |
| Kvalita zvuku: | Kvalita zvuku mě mile překvapila |
Tuto televizi jsem si vybral, protože nabízí vynikající poměr cena/výkon. Sice mi chvíli trvalo, něž jsem si nastavil jas a kontrast k obrazu svému, ale to se dělá stejně jen při instalaci, takže to jako problém nevidím. Na televizi se dívám ze vzdálenosti 2 metry a na tuto vzdálenost je úhlopříčka 80 cm akorát. Přijímám pouze klasický signál pozemního vysílání, proto jsem se rozmýšlel i nad úhlopříčkou 66 cm, nicméně jsem s větší úhlopříčkou spokojen, obraz je velmi pěkný. Takže se nebojte vetší úhlopříčky, velmi rychle se na to zvyká a pak by jste mohli litovat, že máte malou televizi :-). Docela jsem se zhrozil velkého dálkového ovladače, ten se však dobře drží v ruce a nevidím jeho velikost jako mínus. Tuto televizi mohu každému doporučit, rozhodně s ní budete spokojeni.
| Viditelnost za denního světla: | Výborná |
| Kvalita zvuku: | Standardní zvuk |
S tv jsem spokoje.Ten adapter snad časem seženu.
| Viditelnost za denního světla: | Normální |
| Nastavení parametrů: | Jednoduché |
| Kvalita zvuku: | Standardní zvuk |
Prostě dodoručuji, nemohl jsem udělat lépe. jwen ten stojánek u Samsungui nezvládli, ale stačí trocha šikovnosti a vše je rovné tak jak má být. Díval jsem se v prodejně a všechny mají takhle křivé. To trošku nezvládli, ovšem ten obraz, zvuk a ovládání je lahoda a po chvilce práce s vrtačkou je vše rovné tak jak má být.
Jedná se o kvalitní televizi s úhlopříčkou 81 cm. Obraz je na velice dobré úrovni, zvuk sice nijak zvláště nepřekvapí, ale ani neurazí. Dálkové ovládání je přehledné a má velká tlačítka, takže se dobře ovládá.
Velice dobře hodnotím USB 2.0 porty. Mám vyzkoušeno, že není problém ani s přehráváním mkv souborů v kodeku H.264 o velké velikosti a s velkou bitrate. Zatím jsem se nesetkal s ničím, co by mi tento televizor nedokázal přehrát. Stejně tak jsem zatím neměl problém s externími USB HDD a to ani s těmi, které jsou čistě napájené pomocí USB. Například můj WD My Passport Essential 320 GB jede naprosto bez problému.
Jediné negativum, kterém jsem u této televize spatřil je, že za určité situace vydává jemné pískání. Naštěstí to dělá jenom během přepínání programů nebo při načítání informací z USB, ale nedělá to při samotném dívání na TV nebo při přehrávání souborů, takže to výrazně neobtěžuje a pokud člověk nesedí moc blízko u TV, tak to nejde už slyšet vůbec. I když je to trochu překvapivé, ale jak jsem se zde dočetl, tak to asi dělají všechny TV tohoto konkrétního typu.
Přidáno: 21. března 2012
Skvělá televize za slušné peníze, to je asi nejstručnější možná charakteristika. Pokud však chcete nějaké extra funkce jako například přípojení k internetu, tak Samsung UE32D5000 asi nebude to pravé pro vás. I přesto má však Samsung UE32D5000 co nabídnout: skvělý obraz či velmi tenký 32 palcový displej.
Celá recenze na www.televize.sams...S televizí jsem zatím spokojená má výborný obraz, krásně vypadá, je velice tenká. Je i úsporná ve spotřebě. Jen mě štve, že jsem za ni před vánocemi zaplatila 11 500,- a teď je o tolik levnější.
Tuto televizi jsem si koupil za účelem hraní her na PS3 a sledování filmů/seriálu přes USB. Televize v tomto splnila veškerá má očekávání. Obraz je velice kvalitní a čistý. Přehrávání formátu MKV (a spousty jiných) je naprosto bezchybné. Tuto funkci spolu s hráním her na PS3 využívám častěji než sledování DVB-T televize (jehož příjem signálu je mimochodem taktéž vynikající). Kvalita zvuku kvůli "tloušťce" televize není nikterak oslňující, ale tato zkutečnost lze zcela jistě napravit sadou externích reproduktorů, nicméně pro neaudiofilní uživatele integrované reproduktory zcela postačují.
S televizí Samsung UE32D5000 jsem nad míru spokojen a mohu ji každému jen doporučit.
Tip: Pokud Vám po vybalení nejde otáčet podstavec jako mně, musíte jej poprvé jaksi silou "utrhnout", poté to už jde lehce.
Je to super TV, má dobrý obraz, jednoduché prepojenie medzi zariadeniami, na ovládačke je takmer každá funkcia :-)
Maxwell
Přidáno: 14. února 2012
Takže značka Samsung mi už nesmí do baráku.
Televize je v pořádku, ale nevyhovuje přiložený manuál, který např. naviguje zapojení určitých funkcí jinak, než televizor ve skutečnosti nabízí. Je dodáván asi k celé řadě 5..... televizoru bez odlišení, že určité typy nejsou nejsou logicky identické.
Přidáno: 25. ledna 2012
Vítěz soutěže ProduktRoku 2011, která vyhlašuje nejpopulárnější produkty podle preferencí spotřebitelů.
Celá recenze na www.produktroku.czJednoduchý TV s funkcemi pro nenáročné uživatele, který vyžaduje funkčnost a bezproblémovost, požaduje možnost propojení s PC a připojení do LAN. Má USB port pro možnost prohlížení obrázků, spouštění videa z externího HDD/Flash paměti.
Výborný za rozumnou cenu.
S televizorem jsem spokojen. Jako druhý televizor do domácnosti plní přesně to co jsem od něj očekával. U Samsungu jsem zatím nikdy nepopálil. Jediné negativum je rovnání kanálů, ale to už je folklor. Mám stejný názor jako většina pozitivně hodnotících lidí.
Tento televizor jsem zakoupil proto, že Samsung je v současné době špička ve vývoji LED televizorů. S používáním nemám problémy a výrobek pracuje spolehlivě
eda
Přidáno: 31. prosince 2011
Chci jen reagovat na předchozí recenzi z 13.11.2011 od Richarda Šimůnka na to,že tento televizor nemá žádné bagrafy nebo ukázání chybovosti což není pravda.Po stisknutí tlačítka na DO INFO a následném dlouhém podržení cca asi 5 vteřín se objeví bagrafy síly signálu a chybovost.